icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Shepherd Linn Långhårigt Fårskinn 200x60cm Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Shepherd

Shepherd Linn Långhårigt Fårskinn 200x60cm Vit


2 499 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Linn är ett extra stort fårskinn från Shepherd i en snygg, vit ton. Skinnet har en mjuk känsla i både stil och textur med sin långhåriga ull som har ursprung ifrån Australien. Linn är en unik och naturlig produkt då varje fårskinn kan variera i både struktur och utseende. Då skinnet är så stort är det ihopsytt utav flera fårskinn. Baksidan är i naturligt ofärgat läder.

Varumärke Shepherd
Färg Vit

Var god notera att färgvariationer kan förekomma då det är ett naturmaterial och flera olika faktorer påverkar hur mycket färg respektive skinn drar åt sig. 


Skötselråd

Vid lätt nedsmutsning: Dammsug på en låg nivå, använd klädrulle, torka för hand av med svamp och ljummet vatten eller med skum rengörings- och konditioneringsmedel speciellt framtaget för fårskinn som rengör varsamt utan att torka ut. Skummet appliceras på en polyestersvamp och baddas varsamt på tills puffen är ren.

- Utsätt inte skinnet för stark värme eller direkt solljus.

Fårskinn har smutsavvisande egenskaper så genom att lufta och vädra med jämna mellanrum i hög luftfuktighet, räcker oftast för att fårskinnet ska känns fräscht länge utan att behöva tvätta det.

- Ullprodukter tvättas bäst för hand i ljummet vatten och vid behov med en mjuk trasa. Undvik tvättmedel med enzymer och basiska lösningar som tvålflingor eller såpa.

- Efter tvätt hängs fårskinnet upp eller torkas plant liggande i rumstemperatur. Arbeta (dra och gnugga) skinnet medan det fortfarande är fuktigt för att behålla smidigheten i skinnet. 

Skinnet får inte strykas. 


Mått: 200 x 60 cm.

 Shepherd

Shepherd

Shepherd har sedan 1982 formgivit och tillverkat stilfulla och unika produkter i äkta fårskinn och ull. Som ett varumärke med en passion för detaljerat och kvalitativt hantverk samt minimalistisk, skandinavisk design, skapar Shepherd heminredning och accessoarer med ett naturligt, tidlöst uttryck.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.