icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Selekt Stol Svart 6-Pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Selekt Stol Svart 6-Pack


4 800 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: RGE Matstolar

Selekt är en tålig och bekväm stol som dessutom är stapelbar och därför väldigt praktisk. Stolen är skön med lite högre rygg för bra konfort och den är lätt att hålla ren med bara en fuktig trasa.

 

Stolarna levereras färdigmonterade.

 

6-Pack

Materia: PVC/Metall

Färg: Svart

Mått (HxDxL): 95x56x46 cm


Varumärke RGE
Färg Aluminium

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.