icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Särna Lykta Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Särna Lykta Svart


375 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Dekoration RGE

En fantastiskt härlig Lykta som låter dig njuta av levande flammor i en konstnärlig design. Det är lätt att fylla på med spisbränsle och Särna kommer att ge ditt hem en underbart härlig stämning.

 

Svart gaslykta med två glasväggar på sigorna. (Öppen i fram)

 

Färg: Svart

Mått (HxBxD): 37 x 19 x 17 cm

 
Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.