Sleepo Silkestäcke har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Sleepo

Sleepo Silkestäcke


1 299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.48

Sleepo Silkestäcke är fyllt med silke som är ett ljuvligt material att sova i då materialet andas och är värmereglerande. Det svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt. Silket är även fuktabsorberande och transporterar effektivt bort överflödig fukt medan du sover. Dessutom har silkesfibern en förmåga att rena sig själv och stöter bort damm, kvalster och bakterier. 

Täcket har ett yttertyg i 100% kammad bomullssatin. 

Silket lägger sig som en följasam fjäder över dig, då det är ett av de mest lätta fibrer som finns. och ger dig avkoppling hela natten. 

Specifikationer:

- Fyllning: 600gram Tussah-silke

- Yttertyg: 100% kammad bomullssatin.

- Mått: Enkeltäcke (150x210cm)

- Skötsel: Täcket ska bara skakas och vädras. Täcket får inte utsättas för direkt solljus. Täcket behöver inte tvättas. Om ändå en olycka har skett, kan täcket kemtvättas. Är fläcken liten kan den blötläggas, men gnugga ej på täcket i vått tillstånd, då tovar vadden ihop sig.

- Värmegrad: Allround

Varumärke Sleepo
Storlek Enkel
Material Silke/Bomull
Färg Vit
Lord Nelson

Lord Nelson

Lord Nelson (Victory) är bäddprodukter som inte bara ska uppfylla dina högt ställda krav utan också överträffa dem. När endast det bästa är gott nog.

Leveranstid Leverans under v.48
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.