• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fibertäcken

14 produkter

Bra fibertäcken

Med rätt tjocklek på ditt fibertäcke får du garanterat en god natts sömn. Välj om du vill ha ett varmt eller ett svalt täcke. Hitta täcket som passar just dig.

Fibertäcken som passar alla

Hos Sleepo hittar du olika typer av fibertäcken. Letar du efter ett fibertäcke till juniorsäng eller letar du efter stora täcken? Med ett brett utbud av täcken i olika storlekar kan vi nästan garantera att du kommer att hitta just ditt favorittäcke hos oss. Lyxa till det med ett fibertäcke i microfiber med dunkänsla. Ett tjockare fibertäcke går att fluffa upp på samma sätt som ett duntäcke. Fördelen med fibertäcke är att det är enkelt att tvätta och torkar snabbt. Fibertäcken har en unik förmåga att transportera bort fukt, som gör att du inte blir för varm. För allergiker är fibertäcken ett bra alternativ eftersom fibrer tillåter luften att cirkulera i täcket. Dessutom minskar risken för kvalster och bakterier.

Täcken för alla årstider

Olika årstider kräver olika bäddmaterial för att du ska få en så god natts sömn som möjligt. På vintern sover du bäst med ett varmt täcke. Kanske är ett tjockare fibertäcken med dunkänsla precis vad du letar efter. Precis som ett duntäcke kan du fluffa upp täcket och få den där mysiga känslan av ett lyxigt täcke. Under de varma månaderna rekommenderar vi ett tunnare täcke för sommaren. Välj gärna ett quiltat täcke som har jämn isoleringsförmåga och som enkelt transporterar bort fukt. Varför inte kombinera ditt nya sommartäcke med nya kuddar och ett fräscht påslakanset som du hittar i vårt sortiment?

Handla tryggt hos Sleepo

Väljer du att köpa ditt nya fibertäcke hos Sleepo har du givetvis fri frakt och fri retur. Du har även 14 dagars öppet köp och vi ger dig alltid en snabb leverans av dina varor. Med ett stort sortiment har du mängder av olika täcken och fina prisvärda produkter för ditt hem att välja bland. Som kund kan du känna dig trygg när du handlar hos oss.