icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Barntäcken

23 produkter

Barntäcken

Barntäcken ska vara bekväma, säkra och lätta att tvätta i maskin. Ett täcke som är utvalt med omsorg kan bidra till en bättre nattsömn och skapar en mysig plats för ditt barn.

Mysiga barntäcken i olika storlekar

I den här kategorin hittar du barntäcken som finns i många olika storlekar. Du kan exempelvis hitta mysiga och bekväma täcken för vagn och vagga, eller täcke till spjälsängen och juniorsängen. Det finns täcken som är lite varmare för de kalla månaderna och de som är svalare för sommarmånaderna. Alternativt finns det även allroundtäcken som passar för alla årstider. Alla täckena i denna kategori är tillverkade med höga kvalitetskrav, så oavsett om du väljer ett duntäcke eller ett fibertäcke till ditt barn, vet du att de sover tryggt och säkert i sina sängar. Ett mysigt täcke låter ditt barn koppla av, mysa och sova ut ordentligt.

Naturliga och sköna duntäcken

För dig som gärna väljer ett duntäcke finns det många fina barntäcken att välja mellan. Vi erbjuder bland annat täcken från Norsk Dun och deras barnkollektion Dozy Dun. Du kan välja det mått du behöver, som till exempel för vagga, vagn eller spjälsäng, och du kan även välja hur varmt täcket ska vara. Duntäckena är fyllda med 90 % Moulard-dun och överdraget är tillverkat av 100 % bomull. Dozy Dun-täckena är märkta som trygga textilier och är godkända av norska astma- och allergiförbundet. Det är alltså ett säkert och naturligt val för ditt barn. Ett duntäcke från den här tillverkaren kommer med hela 10 års garanti.

Varma och gosiga fibertäcken

Fibertäcken är ett mycket bra val för dig som vill ha ett täcke som går att tvätta i maskin på ett enkelt sätt. Barntäcken som är tillverkade i fiber låter ditt barn sova hela natten med maximal sovkomfort. Bland våra fibertäcken är det många som är Ökotex-certifierade, vilket innebär att de är garanterat fria från skadliga ämnen. Fibertäcken låter barnets kropp andas under natten, samtidigt som de är varma och mysiga. Skapa en mysig sovplats för ditt barn och var trygg med fri frakt och öppet köp i 14 dagar.