icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

SleepoHome Bäddmadrasskydd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

20% rabatt på Sängkläder
Gäller t.o.m 21 jan.
(Gäller ej Lexington och Mille Notti)

SleepoHome

SleepoHome Bäddmadrasskydd


396 kr

Rek pris: 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Bäddmadrasskydd i polyester från SleepoHome, som skyddar din bäddmadrass från smuts och vätska. Med ett bäddmadrasskydd får du en renare och fräschare madrass som varar längre. Skyddet är gjort i polyester och tvättas lätt i 60 grader. 

Varumärke SleepoHome
Färg Vit
Material Polyester
SleepoHome

SleepoHome

SleepoHome är våra handplockade produkter med allt från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Sleepo har en lång erfarenhet av möbler & inredning, och har under snart ett decennium hjälpt till att inreda hem över hela Sverige.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.