• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Påslakanset

    Ett nytt bäddset kan ge sovrummet en helt ny stil på ett litet kick. Påslakanset i satin ger en lyxig och romantisk känsla, set i linne är svala och sköna att sova i. Linne är känt för sina egenskaper att transportera fukt och passar därför utmärkt på sommaren. Bomullsbäddset är mjuka och finns i en uppsjö av färger och mönster som låter dig välja och vraka efter tycke och smak. Vi kan erbjuda både bäddset för dubbelsäng och till enkelsängar. 

  • Påslakanset
14 produkter

Mysiga påslakanset

Finns det något mysigare än att krypa ner i en renbäddad säng och känna den där krispiga känslan? Sleepo erbjuder ett stort sortiment av påslakanset i olika stilar och material.

Bäddset i olika material för en godnattsömn

Ett nytt bäddset kan ge sovrummet en helt ny stil på ett litet kick. Påslakanset i satin ger en lyxig och romantisk känsla, set i linne är svala och sköna att sova i. Linne är känt för sina egenskaper att transportera fukt och passar därför utmärkt på sommaren. Bomullsbäddset är mjuka och finns i en uppsjö av färger och mönster som låter dig välja och vraka efter tycke och smak. Vi kan erbjuda både bäddset för dubbelsäng och till enkelsängar. Dessutom erbjuder många välkända textilföretag bäddset till spjälsängar för våra minsta, samt med roliga mönster för de större barnen. Modernt, sobert, klassiskt eller lantligt - vilken är din sovrumsstil?

Allt för ditt drömsovrum

En vacker säng börjar med produkterna. Unna dig nya härliga lakan och sov bättre, en miljö som du tycker om har du enklare att slappna av i. Hos oss handlar du billiga påslakanset av välkända märken, som är uppskattade för sin goda kvalitet. Många märken tillverkar även prydnadskuddar, överkast och plädar som du kan matcha och kombinera ditt bäddset med. Inspireras av bilder och hotell för att skapa ett drömsovrum. Ett 2-delat påslakanset innehåller örngott och påslakan, ett 3-delat set innehåller även underlakan. Välj det som passar dig bäst! Ett bäddset i utmärkt kvalitet är en bra present, kanske som gemensam gåva till dig och den som du delar säng med.

Stort urval till hela familjen

Sleepo erbjuder ett stort utbud för hela familjen, vi har påslakanset till barn och baby såväl som till vuxna. Spännande färger och mönster samt sköna material gör att du sover gott. När du beställer från oss bjuder vi alltid på frakten. Dessutom har du 14 dagars öppet köp, samt fri retur om du behöver skicka tillbaka dina varor. Vi ser till att ha snabba leveranser för att du så snart som möjligt ska få hem dina produkter.