icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Orientale Jacquard Örngott Satin Sand 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Mille Notti!
Gäller t.o.m 19 aug.

Mille Notti

Mille Notti Orientale Jacquard Örngott Satin Sand 50x60


495 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Orientale Jacquard är ett underbartörngott från Mille Notti. Med en härlig kvalitet i kammad bomullssatin vilket som ger en len och mjuk känsla.


Örngottet är jacquardvävt och har ett subtilt men ändå detaljrikt paisleymönster i en sand färg. Örngottet är enkelt att ta av och på, och har en 4 cm bred vinge samt en överlappning på baksidan. 

Varumärke Mille Notti
Storlek 50 x 60 cm
Färg Sand
Material Bomullssatin


Trådtäthet: 400 tc. 

Öko-tex Standard 100.


Det finns även matchande påslakan som säljs separat. 

Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.