Höie Örngott i Extra Fin Bomull Ljusgrå 70x100 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Örngott i Extra Fin Bomull Ljusgrå 70x100


179 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Extra stort örngott, i ljusgrå, från Høie. Örngottet är sytt utav 100% extra fin bomull som består av kardat garn vilket ger örngottet en underbar mjukhet. Örngottet kommer i den generösa storleken 70x100cm vilket skapar en underbar komfort. Textilen är ytterst hållbar och utstrålar en naturlig elegans som pryder majoriteten av sängar med en underbar klass. Örngottet är Öko-Tex Standard 100 certifierad.


Mått: 70x100 cm.

Varumärke Høie
Färg Ljusgrå
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.