icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Mille Notti Pousada Underlakan EKO Percale Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Mille Notti

Mille Notti Pousada Underlakan EKO Percale Vit


795 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Inför Hösten 2018 byter Mille Nottis populära Percale produkter namn till Pousada. De nya produkterna har samma, beprövade och omtyckta kvalitet - krispig och sval bomulls percale, men som nu är 100% ekologisk och har en eftertraktad miljömärkning.


Underlakan i kammad bomullspercale. Trådtäthet: 230 tc. Tillverkad i 100% ekologisk bomull och certifierad enligt GOTS (Global Organic Textile Standard). Tillverkad i Portugal. Öko-Tex standard 100.

Varumärke Mille Notti
Färg Vit
Material 100% ekologisk bomull
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.