Mille Notti Poema Örngott Jersey Mörkblå 50x90cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-50%
Mille Notti

Mille Notti Poema Örngott Jersey Mörkblå 50x90cm


173 kr

Rek pris: 345 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Poema är ett ljuvligt örngott från Mille Notti, i en stilren mörkblå ton. Örngottet är 50x90cm stort och är tillverkat i en underbar Jerseykvalitet och matchande påslakan, i samma textil, finns att köpa separat. Mille Nottis Jersey är en finkammad bomullstrikå som upplevs som ljuvligt mjuk och följsam, samtidigt som den skapar ett modernt och ungdomligt intryck. Klä din säng i Poema för en superfin look och en oerhört bekväm känsla!


Poema örngott finns i storlekarna - 50x60cm, 50x90cm & 60x80cm.


Du kan även köpa Poema som påslakan & underlakan. 

Varumärke Mille Notti
Material Jersey
Storlek 50 x 90 cm
Färg Mörkblå
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.