Mille Notti Orientale Jacquard Påslakan Satin Sand 150x210 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
Mille Notti

Mille Notti Orientale Jacquard Påslakan Satin Sand 150x210


1 017 kr

Rek pris: 1 695 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Orientale Jacquard är ett underbart påslakan från Mille Notti. Påslakanet är sytt i en härlig kvalitet i kammad bomullssatin vilket ger en len och mjuk känsla.


Påslakanet är jacquardvävt och har ett subtilt men ändå detaljrikt paisleymönster i en sand färg. Påslakanet är enkelt att ta av och på, och har även en öppning med knappar som ser till att täcket stannar där det ska. 


 

Trådtäthet: 400 tc. 

 

Öko-tex Standard 100.


Varumärke Mille Notti
Storlek 150 x 210 cm
Färg Sand
Material Bomullssatin
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.