Marimekko Räsymatto Örngott Grå/Vit 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Marimekko

Marimekko Räsymatto Örngott Grå/Vit 50x60


115 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Räsymatto är ett örngott från Marimekko med design av Maija Louekari. Örngottet uppvisar Marimekkos välkända mönster som har samma namn som örngottet. Räsymatto skapar en snygg look med sina ljusgråa samt vita toner. Örngottet är gjort i 100% bomull som ger en riktigt mjuk känsla. 


Skötselråd: Maskintvättas i 60 grader. Tvätta med liknande färger. Kan krympa högst 5%


Var god notera att påslakan ingår ej men finns att köpa här. 


 


Varumärke Marimekko
Storlek 50 x 60 cm
Färg Grå
Material 100% bomull
Material Bomull
Tvättråd 60 grader
Marimekko

Marimekko

Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.