icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lexington Washed Cotton Linen Örngott 50x60cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lexington

Lexington Washed Cotton Linen Örngott 50x60cm


315 kr

Rek pris: 450 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Örngott från Lexington i en kaki grön färg. Örngottet är gjort i 70% bomull och 30% linne vilket tillsammans skapar en mjuk känsla som gör det lite extra svårt att lämna sängen. Men det är det värt tycker vi! Öppningen stängs lätt med klassiska Lexington gummiknappar. Matchande påslakanset i både enkel och dubbel storlek, finns att köpa separat.


Tvättråd: Örngottet kan maskintvättas i 60 grader. 

Varumärke Lexington
Färg Grön
Material Bomull, Linne
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.