Lexington Sateen Framed Påslakan Beige/White Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lexington

Lexington Sateen Framed Påslakan Beige/White Enkel


1 257 kr

Rek pris: 1 795 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Detta påslakan från Lexington's Fall Collection 2018, är tillverkad i snyggt 100% bomullssatin. Designad i sann Lexington anda, kvalité och comfort är högt prioriterade. Bomullssatinen svalkar härligt under de varmare nätterna och har en fantastisk lyster. Detta stilrena påslakan, i vitt och beige, har ett fräscht uttryck och kombineras lätt med olika inredningsstilar! 


Örngott medföljer ej.

Storlek Enkel
Varumärke Lexington
Färg Beige, Vit
Material Bomullssatin
Storlek 150 x 210 cm
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.