Lexington Printed Floral Sateen Örngott 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lexington

Lexington Printed Floral Sateen Örngott 50x60


425 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Det här örngottet från Lexington's Fall Collection 2019, är tillverkad i härlig bomullssatin med en glossig lyster. Designad i sann Lexington anda, kvalité och comfort är högt prioriterade. Bomullssatinen svalkar härligt under de varmare nätterna och har ett lyxigt utseende. Örngottet har ett sött botaniskt tryck i rosa och fina höstfärger. 


Påslakan finns att köpa separat.

Varumärke Lexington
Storlek 50 x 60 cm
Färg Rosa
Material Bomullssatin
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.