Lexington Cashmere Flannel Påslakan Gray har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lexington

Lexington Cashmere Flannel Påslakan Gray


1 747 kr

Rek pris: 2 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Detta påslakan från Lexington's Fall Collection 2018, är tillverkad i mysig bomullsflanell och finaste kashmir. Designad i sann Lexington anda, kvalité och comfort är högt prioriterade. Bomullsflanellen och kashmiren värmer härligt tillsammans under de lite kallare höst- och vinternätterna och gör sängen ljuvlig att krypa ner i. De stilrena färgerna och mönstret har ett tidslöst uttryck och passar utan problem i de allra flesta sovrummen.


Mått (LxB) - Enkel: 150 x 210 cm & Dubbel: 220 x 220 cm.


Örngott medföljer ej.

Material Flanell
Varumärke Lexington
Färg Grå
Material Bomull
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.