Tempur Kildyna har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-17%
Just nu!

Rabatt på allt

Minst 15% rabatt på allt från Tempur!

Gäller endast t.o.m 16 augusti, kl 23:59.

Tempur

Tempur Kildyna


627 kr

Rek pris: 755 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

 Lindrar trycket på ryggen och hjälper dig till en upprätt hållning.
 Perfekt vid stillasittande arbete.
Följsam och tryckavlastande.

Tempurs Kildyna är speciellt framtagen för att underlätta och lindra trycket på ryggen vid sittande position. Dynans specialdesignade form hjälper kroppen att skjuta fram bäckenet och på så vid hjälper dig tillbaka till en upprätt hållning. Rekommenderas speciellt för de som arbetar långa perioder i sittande ställning och då särskilt datoranvändare. 

Specifikationer:
- Komfort: Fast
- Överdrag:  Överdrag i stretchjersey av hög kvalitet bestående av 75% polyamid och 25% bomull. Tvättbart i 60°C.
- Färg: Blå.
- Storlek 40 x 30 x 9/1 cm
- Garanti: 3 år.

 

Om Tempur: 
TEMPUR är ett unikt, temperaturkänsligt material som formar sig efter din kropp. Mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det™. En TEMPUR Madrass kommer låta din kropp hitta sin mest bekväma position och stödja den där, den kommer ge dig en känsla av viktlöshet och den bästa möjliga nattsömnen. När Tempurs produkter gjordes tillgängliga för allmänheten 1991 blev det en omedelbar succé. Idag vänder sig människor i över 76 länder världen över till Tempur för att ge dem bästa möjliga stöd och komfort som varumärket ger.

Varumärke Tempur
Färg Blå
Tvättråd Maskintvätti 60ºC. Obs! Kudden går ej att tvätta, endast överdraget.
Tempur

Tempur

Varumärket Tempur är ett globalt företag som har kunder världen över. Det är inte enbart privatkunder som köper produkter från Tempur – även vårdhem och sjukhus har insett Tempur-produkternas värde. Tryckavlastningen som Tempur erbjuder är ovärderlig för sängliggande patienter då risken minskar för att de ska drabbas av trycksår.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.