• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

 

Fiberkuddar

14 produkter

Bra fiberkuddar

En riktigt bra kudde är en av de viktigaste förutsättningarna för en riktigt god natts sömn. I vårt sortiment av fiberkuddar hittar din nya favorit, naturligtvis av den höga kvalitet som Sleepo alltid tillhandahåller.

Fiberkuddar för alla smaker

Vi sover alla som godast på olika sätt. Vissa föredrar mjuka kuddar medan andra vill ha mer fasta varianter. En del vill ha en riktigt hög och fluffig kudde och andra föredrar platta, låga kuddar. På Sleepo är vi mycket medvetna om detta och har därför kuddar för alla smaker. I vårt sortiment ska du enkelt kunna hitta den variant du föredrar. Våra kuddar kommer från flera olika kända varumärken som samtliga håller mycket hög kvalitet. Välj mellan kuddar med dunkänsla, kuddar tillverkade i microfiber eller bomull och mer. Vi vill att du ska sova riktigt gott hela natten ut.

Allergivänliga och lättskötta kuddar

Fördelen med kuddar i fiber är att de är allergivänliga och lätta att sköta om. Många av våra kuddar går enkelt att tvätta i tvättmaskinen och torkar sedan snabbt. Detta gör dem idealiska som babykudde och kudde till barnvagn. I vårt sortiment har vi kuddar anpassade för just detta. Ge ditt barn en trygg och hygienisk sovmiljö genom att bädda vaggan och spjälsängen med en fiberkudde. Naturligtvis är dessa egenskaper också viktiga för vuxna. En kudde som är lätt att tvätta gör att du minimerar risken för allergier och otrevliga kvalster. Våra kuddar håller hög kvalitet och kommer att ge dig god sömn i många, många år.

Köp kuddar av hög kvalitet på Sleepo

Hos oss hittar du allt för hemmet. Vi har ett stort sortiment av inredning för hemmets alla rum, du hittar bland annat allt för sovrum och vardagsrum hos oss. Beställ på nätet och få en trevlig köpupplevelse. Vi erbjuder dig fri frakt och fri retur samt 14 dagars öppet köp. Vi ser också till att du får din vara snabbt för att du ska slippa vänta med att börja inreda.