• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Ergonomiska Kuddar

    Uppnå en bättre sömn med ergonomiska kuddar som ger ett bättre stöd och är tryckavlastande för både nacke och axelmuskler. Välj bland ett sortiment av kuddar för sömn och avkoppling. Minska smärta och öka sömnkvaliteten med en ergonomisk kudde.

  • Heminredning

11 produkter

Ergonomiska kuddar

Sömnproblem skapas av många orsaker. En mycket vanlig orsak är obekväm huvudkudde. Människor i hela världen söker ergonomiska kuddar för en optimal nattsömn, men även för flera andra användningsområden.

Vårt främsta märke är det välkända kvalitetsmärket Tempur. Av flera olika testvinnande modeller är Tempur sovkudde vår mest populära, kudden som utvecklats tillsammans med sjukgymnaster. Både från ett hälsoperspektiv och för en god natts sömn är ergonomiska kuddar att föredra. Tempur Original är märkt som medicinsk-teknisk produkt klass 1. Utöver sköna huvudkuddar i olika former finns även huvudkuddar för barn, avlastningskuddar för knän, stödkudde för rygg och olika rese-set. Huvudkuddarna finns anpassade efter vilken sovställning du föredrar samt hur din kropp är byggd. Allt för att alla ska hitta sin perfekta kudde inför en god natts sömn och få sina önskningar uppfyllda.

Ett unikt temperaturkänsligt material

Eftersom Tempurs ergonomiska kuddar utvecklats med sjukgymnaster kan man garantera stöd och avlastning för nack och axelmusklerna. Kudden är tillverkad av temperaturkänsligt material som ger en perfekt passform för huvud, nacke och axlar. Kuddöverdraget är i mjuk Jersey av hög kvalitet för underbar komfort. Överdraget går självklart att tvätta i 60 grader och är gjort av 99% polyester och 1% elastan. Själva kudden går dock inte att tvätta i maskinen. Det speciella materialet i kudden mjuknar av kroppsvärme och ger därför mjukhet där den behöver och stadga där den behöver. Huvudkuddarna finns i tre olika storlekar, för de med smala axlar, normala och breda.

Investera i en god natts sömn

Tempurs ergonomiska kuddar har tre års garanti och deras sovkuddar rekommenderas att användas med Örngott Original, Millennium vit. Du beställer de mycket kvalitativa kuddarna enkelt genom Sleepo då vi självklart har fri frakt, fri retur, öppet köp i 14 dagar, prisgaranti och snabba leveranser. Glöm inte komplettera med örngott! Ge dig själv en mycket bättre nattsömn, för du är värd att möta dagen utsövd på bästa sätt.