• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

 

Dunkuddar

21 produkter

Sköna dunkuddar

Att komma hem efter en lång dag på jobbet och kunna luta huvudet mot en skön kudde kan vara en nästintill himmelsk känsla. Men vilken kudde ska du välja för att kunna känna sån eufori?

Dunkuddar i olika former och färger

Det som passar en person är nödvändigtvis inte vad nästa person gillar. Den ena personen kan sova som en prins på en fluffig kudde som ger känslan av att huvudet svävar i moln, medan en annan behöver en fastare kudde som istället ger dig mycket stöd för nacke och huvud. Kanske är det så att du behöver en hög dunkudde för att kunna hälsa på John Blund. Det viktigt att kunna få tag i rätt storlek och rätt material, för att hitta den modell som passar just dig och din kropp. Vilken kudde drömmer du bäst på? Vi har kuddar för alla olika smaker.

Njut av maximal vila

Men det är inte bara när man ska sova som man vill kunna slappna av. Även i soffan i vardagsrummet kan det göra sig bra med några prydnadskuddar i dun som du kan njuta av när du vill relaxa av efter en lång jobbvecka. Och oavsett om du gillar fluffiga eller fasta dunkuddar så är det självklart viktigt att du hittar det som passar just dina behov, men också det som passar i ditt hem. Bara du själv vet var du slappnar av allra bäst. Fåtöljen? Soffan? Kökssoffan? Vart det än är, se till att du gör det bekvämt för dig själv där.

Sleepo har vad du behöver

Om du nu har bestämt dig för att det är dags att kunna njuta lite mer i livet så kan vi se till att du får tag i det du behöver. De har fri frakt och fri retur och om det nu skulle vara så att du inte är nöjd så erbjuder vi öppet köp i 14 dagar. De har ett stort sortiment som låter dig hitta det som passar dig.