icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 

Barnkuddar

Barnkuddar

Här hittar du noggrant utvalda barnkuddar med hög kvalitet. En barnkudde från Sleepo ger ett ordentligt stöd för huvudet och låter ditt barn sova tryggt och skönt.

Sköna och säkra barnkuddar

För att våra barn ska få sova riktigt bekvämt och tryggt behövs det sköna och säkra barnkuddar. I den här kategorin hittar du kuddar som har valts ut för att göra ditt barns sovstund så mysig och behaglig som möjligt. Här kan du hitta kuddar i olika storlekar, till exempel sådana som passar till vagn och vagga och sådana som passar till spjälsängen. Kuddarna har tillverkats av olika material, som bomull, dun eller fiber. Alla material är allergisäkra och trygga för ditt barn att sova på. En kudde för ett spädbarn ska vara ett stöd för huvudet och axlarna ska vila på kudden.

Den perfekta kudden

Det finns kuddar i olika höjder och storlekar, just för att du ska kunna välja precis den kudde som passar ditt barn allra bäst. I vårt sortiment med barnkuddar hittar du bland annat en naturlig dunkudde som ger ett fantastiskt stöd för huvudet, samtidigt som den är mjuk och skön. Kombinera med ett duntäcke för att skapa en ombonad säng som lockar till en djup och avslappnande sömn. En tempurkudde för barn är till för de som är lite äldre. Den har utvecklats tillsammans med sjukgymnaster för att ge ett perfekt stöd för nack- och axelmusklerna, tack vare att den formar sig exakt efter huvudet och nackens konturer.

Vi väljer ut produkter till vårt sortiment utifrån våra högt ställda kvalitetskrav. Oavsett om du väljer en bekväm fiberkudde eller någon annan variant kan du vara säker på att den är tillverkad av allergisäkra material och håller hög kvalitet. När du köper barnkuddar från oss erbjuder vi gratis och snabb leverans. Då du har tagit emot ditt köp har du 14 dagars öppet köp och får returnera din vara utan några kostnader.