Höie Vanja Velour Sänglöpare Grön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Vanja Velour Sänglöpare Grön


995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Få Hotell-feeling med den ljuvliga sänglöparen Vanja från Høie. Vanja placeras nere vid fotändan på sängen för att skapa en riktigt snygg och prydlig look. En sänglöpare är ett riktigt bra alternativ om du inte har platsen för ett stort överkast eller om du helt enkelt föredrar den här mindre storleken. Vanja är gjord i 100% bomull som har en läcker velourkänsla. Den gröna färgen skapar en underbar färgklick som inte blir för mycket! Klä din säng i stil med denna sänglöpare från Høie.

 

Mått: 70x240 cm.


Matcha gärna sänglöparen med kudden i samma serie. 

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Grön
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.