icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Sanne Påslakanset Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Høie!
Gäller endast t.o.m 30 april.

Høie

Höie Sanne Påslakanset Enkel


439 kr

Rek pris: 549 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Sanne är ett härligt påslakanset i 100 % extra fin bomull från Höie. Påslakansetet är oerhört mjukt och även väldigt slitstarkt. Påslakanet har ett snyggt botaniskt mönster i milda gröna och gula färger och som skapar en subtil färgklick i ditt sovrum. Påslakanet stängs med blixtlås. 


Setet kan tvättas vid 60 grader och bör tvättas med liknande färger och insidan utåt. Vi rekommenderar att blixtlås och knappar stängs under tvätt.


Består av: 150x210cm påslakan + 50x60cm örngott.

 

 

 

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Grön
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.