Höie Jotun Svanenmärkt Duntäcke Varm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Høie

Höie Jotun Svanenmärkt Duntäcke Varm


2 799 kr

Rek pris: 3 499 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Jotun är ett helt underbart, svanenmärkt duntäcke från Höie. Täcket är fyllt med kvalitetstestat, 90% Europeisk, myskands dun som är extra rent och är därför rekommenderat av Asthma Allergy Nordic. Jotun är producerat i Norge och sytt i 100% bomullscambric av extra fint 40 garn som är duntätt. Täcket är konstruerad i kassetter för att hålla dunet på rätt plats. 

 

Jotun är ett täcke med mycket hög isolering och håller dig varm under lite kyligare nätter. Täcket är dock lätt och luftigt samt formar det sig väl efter din kropp. Jotun skapar en härlig miljö i din säng då det inte bara är bekvämt utan även drar till sig och transporterar bort fukt. 

 

När du köper ett Jotun täcke så kan du räkna med att behålla det i många år framöver. Höie erbjuder en 15 års garanti på täcket och är säkra på att ditt täcke kommer att vara i gott skick även efter 15 års användning, dock bör du förvänta dig normalt slitage på täcket. Garantin gäller förutsatt normal användning - att man följer Höies rekommendationer för tvätt och underåll av täcket. 


Jotun kan skonsamt tvättas i 60 grader, använd endast enzynfritt tvättmedel. 


Jotun finns även i andra tjocklekar och även i kuddar. 

 

(BxL) Enkel: 150 x 210 cm

(BxL) Dubbel: 220 x 220 cm

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Vit
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.