icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Höie Hygea Allergivänligt Fibertäcke 1000g Medium har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Hygea Allergivänligt Fibertäcke 1000g Medium


999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Fibertäcke i medium

  • Fylld med 1000g extra ren och allergivänlig polyesterfiber

  • Lämplig för dig med astma eller husdammallergi
Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Vit
Material Bomull


Fibertäcket Hygea från Høie, i en Enkel storlek (150x210cm), är ett underbart täcka att krypa ner under och har en medium värme. Hygea är inte bara otroligt bekväm utan även allergivänligt för en ännu behagligare sömn. Täcket är fyllt med 1000g extra ren och allergivänlig polyesterfiber av hög kvalitet. Täckets fodral är sytt i Høie Clean Cotton 100% bomullscambric tyg. Den fina tygstrukturen minskar kvalstrens förmåga att tränga in i tyget vilket hjälper till att göra kudden lämplig för dig med astma eller husdammallergi. Tyget är även specielbehandlat för att uppnå extra, ljuvlig mjukhet.


Kudden är Öko-Tex klass 1 certifierad vilket garanterar att textilierna ej innehåller allergi samt cancerframkallande ämnen. Hygea kan tvättas i tvättmaskin i 60 grader. Täcket kan även med fördel torkas i torkmaskin på grund av tygets fina vävstruktur. 


Hygea är en härlig serie av allergivänliga täcken och kuddar som är underbart bekväma och hjälper även dig med allergikänslighet att få en god natts sömn. 

Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.