Höie Gustav EKO Örngott Gyllenbrun 70x100 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Gustav EKO Örngott Gyllenbrun 70x100


399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Gustav är ett härligt örngott i 100 % ekologisk bomull från Höie. Örngottet är stentvättat för en avslappnad och mjuk känsla. Den ekologiska bomullen är känd för sin renhet och höga slitstyrka medan stentvätten mjukar upp fibrerna i bomullen, och den unika behandlingen gör att den skrynklar sig på rätt sätt och skapar en avslappnad linnelook. Örngottet har en härligt generös storlek. 


Örngottet kan tvättas vid 60 grader och bör tvättas med liknande färger och insidan utåt. Vi rekommenderar att blixtlås och knappar stängs under tvätt.


Mått: 70 x 100 cm

 

 

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Brun
Material Bomull
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.