Höie Freja Duntäcke Sval har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Høie

Höie Freja Duntäcke Sval


1 199 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mjukt och svalt duntäcke från Høie. Fyllt med 70% europeisk anddun och omslag i fin bomullscambric för en mjuk och härlig känsla. Täcket är konstruerad i kassetter för att hindra köldbryggor och för att hålla fyllningen på plats. Täcket tillverkas i Norge och dunet är kvalitetstestat av IDFL. Med täcket Freja från Høie får du 15 år garanti och täckets dun är extra rent och rekommenderas därför av Asthma Allergy Nordic. OEKO-TEX Standard 100.


Skötselråd:

- Skonsam tvätt i 60 grader.

- Lufta och skaka regelbundet.

- Undvik kemtvätt, damsugning och piskning.

Använd endast 2/3 dos av ull tvättmedelsmängd.

Min. maskinkapacitet måste vara 7 kg för täcken.

 

(BxL) Enkel: 150 x 210 cm

(BxL) Dubbel: 220 x 220 cm

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Vit
Material Bomull

Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.