Höie Filippa Påslakanset Rosa Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Høie

Höie Filippa Påslakanset Rosa Enkel


699 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Filippa är ett härligt påslakanset i 100% bomullssatäng från Höie. Satängvävningen ger ett fint och distinkt lyster och är mjukt och skönt. Satäng passar perfekt för dig som älskar känslan av mjukare och lyxigare sängkläder. Påslakanet har ett snyggt botaniskt mönster i rosa, gröna, gula och vita färger och som skapar en subtil färgklick i ditt sovrum. Påslakanet stängs med blixtlås. 


Setet kan tvättas vid 60 grader och bör tvättas med liknande färger och insidan utåt. Vi rekommenderar att blixtlås och knappar stängs under tvätt. Påslakansetet är strykfritt.


Består av: 150x210cm påslakan + 50x60cm örngott.


 

Varumärke Høie
Material Bomull
Färg Rosa
Material Bomullssatin
Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.