Höie Climacool Temperaturreglerande Fibertäcke 150x210 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Just nu:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 30 mar, kl 23:59.

*Gäller ej Fatboy, Rowico, Lexington, Design Of, Casö, Innovation, Kinnabädden, Tempur, Woud, DBKD påskpynt.

Høie

Höie Climacool Temperaturreglerande Fibertäcke 150x210


879 kr

Rek pris: 1 099 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Kylande kvalitetstäcke för varma nätter

  • Ger en balanserad temperatur och optimal sömnkvalité

  • Härlig komfort & mjukhet
Varumärke Høie
Storlek Enkel
Färg Vit


Climacool fibertäcke är ett kylande kvalitetstäcke för varma nätter från Høie. Täcket är utrustat med en Climarelle Cool matta som ligger under tyget på ovansidan. Denna matta består av mikrokapslar som avger en kylande känsla när kroppen blir varm och ger en balanserad temperatur och optimal sömnkvalité. Fyllningen består av spänstig spiralformad polyester hålfiber medan yttertyget är gjort av 100% bomullscambric.

 

Täcket har en genomsydd söm och är Öko-Tex Klass 2 certifierat. Täcket kan tvättas i tvättmaskin i 60 grader dock var god notera att endast enzymfritt ulltvättmedel bör användas. Täcket måste torktumlas på högsta temperatur samt skakas under torkprocessen. 

 

Mått: 150 x 210 cm (Enkel)

Fyllnadsvikt: 700g

 

 

Høie

Høie

I över 150 år har Høie satt sin prägel på skandinaviska hem. Kombinationen av hög kvalitet, god design och en innovativ inställning har lett till att Høie är ett av de mest kända varumärken inom sin kategori. Fabriken i Brekstad, Norge producerar varje dag täcken och kuddar fyllda av allergivänliga fibrer eller kvalitetssäkrat europeiskt dun, allt för att ge sina kunder det de behöver för en god natts sömn.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.