Himla Hope Plain Underlakan Khaki har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Himla

Himla Hope Plain Underlakan Khaki


559 kr

Rek pris: 699 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Hope är ett härligt underlakan från Himla i 100% ekologisk bomull. Lakanet tillhör Himlas bäddserie Hope som består av produkter i ekologisk, tvättad bomullspercale som ger en lätt och luftig känsla. Känslan i bädden blir krispig och sval. Färgen Khaki ger varje sovrum en subtil färgklick och ger sängen ett riktigt trendigt uttryck. 


Välj mellan storlekarna Enkel (160x270cm) & Dubbel (270x270cm).


Hope finns även som påslakan & örngott

Varumärke Himla
Färg Grön
Material Bomullspercale
Himla

Himla

Himla är ett svenskt företag som har specialiserat sig som textiltillverkare. I deras utbud hittar du textilier i alla former och färger för varje hem. Här finns sängkläder, gardiner, mattor och mycket mer. Kvalitet i alla led är viktigt för Himla som ser till att tillverkningsprocessen sköts på rätt sätt från idé till färdig produkt. Det innebär att företaget själva designar textilierna för att de ska hålla högsta nivå.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.