icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Gripsholm Lovis Påslakanset Satin Lunar Rock Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Gripsholm

Gripsholm Lovis Påslakanset Satin Lunar Rock Enkel


419 kr

Rek pris: 599 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Lovis är ett underbart 2-dels påslakanset från Gripsholm. Settet passar perfekt för en enkel säng eller om du köper två klär det snyggt en dubbel. Ett påslakan, som är 150x210 cm plus ett örngott som är 50x60cm, ingår i detta set. Lovis är sytt i lyxig bomullssatin som gör att påslakanet känns otroligt mjukt och gör sängen himmelsk att sova i.  


Lovis har ett läckert mönster med en snygg blandning av kulörer som ger ditt sovrum en subtil färgklick. Örngottet är sytt med en vinge som omringar hela kudden. Pryd ditt sovrum med det här fina påslakansettet och låt dig själv sjunka ner i underbar mjukhet. 

Varumärke Gripsholm
Material 100% bomull
Färg Grå
Material Bomullssatin
Bredd 90cm


Mått: 150 x 210 & 50 x 60 cm.


Trådtäthet: 200

Gripsholm

Gripsholm

Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.