icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Gripsholm Lovis Påslakanset Satin Lunar Rock Dubbel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Gripsholm

Gripsholm Lovis Påslakanset Satin Lunar Rock Dubbel


697 kr

Rek pris: 995 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Lovis är ett underbart 3-dels påslakanset från Gripsholm. Settet passar perfekt för en dubbel säng då ett påslakan som är 240x220 cm plus två örngott som är 50x60cm vardera, ingår i detta set. Lovis är sytt i lyxig bomullssatin som gör att påslakanet känns otroligt mjukt och gör sängen himmelsk att sova i.  


Lovis har ett läckert mönster med en snygg blandning av kulörer som ger ditt sovrum en subtil färgklick. Örngotten är sydda med en vinge som omringar hela fodralen. Pryd ditt sovrum med det här fina påslakansettet och låt dig själv sjunka ner i underbar mjukhet. 

Varumärke Gripsholm
Material 100% bomull
Färg Grå
Material Bomullssatin

 

Mått: 240 x 220 & x2 50 x 60 cm.


Trådtäthet: 200

Gripsholm

Gripsholm

Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.