Gripsholm Eco Living Örngott Percale 50x90 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Gripsholm

Gripsholm Eco Living Örngott Percale 50x90


129 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Eco Living Percale. Härlig kvalitet i 100 % ekologiskt bomull. De tunna trådarna ger en fantastisk mjuk och skön känsla. Kuvertsydda Ekologiskt underlakan i finaste kvalité.

 

GOTS- samt ÖKE-TEX sertifierade.

Storlek: 50x60, 50x90, 60x80 cm

Tvättråd: 

 

 

Gripsholm - inspirerat av slott och hav 
Namnet ”Gripsholm” kommer från slottet Gripsholm och Amerika-skeppet M/S Gripsholm varifrån mycket av insperationen kommer ifrån.

Gripsholms kollektioner inspireras av denna stil som influerat svensk formgivning ända in i våra dagar. Det är tidlöst i ordets verkliga mening och därför syns det ljusa, lätta och harmoniska i alla detaljer i vår design. 

Lika viktig som estetiken är den höga kvaliteten. Gripsholm söker världen över för att hitta de bästa och mest prisvärda leverantörerna. Basen sortimenten är alltid tjock, härlig frotté och textil i täta vävar med genomfärgat garn. Hemtextil som lever länge utan att du behöver betala för mycket. 

Att välja Gripsholm till ditt hem är att välja tradition, kvalitet och förnyelse i en enda stilsäker blandning.

Storlek 50 x 90 cm
Varumärke Gripsholm
Färg Vit
Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.