Beach House Underlakan Smoke Dubbel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Beach House Company

Beach House Underlakan Smoke Dubbel


979 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Fantastiskt mjukt underlakan i grått från Beach House i mycket hög kvalitet i 100% bomullsjersey. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Det blir lika snyggt vare sig man tvättar och hänger på tork eller tumlar. Lakanet är Öko-Tex Klass 1 certifierat vilket betyder att det producerades utan några farliga kemikalier. 


Mått Dubbel: 270 x 270 cm.


Var god notera att lakanet kan avge en del bomulls ludd under de första gångerna du tvättar det. 

Varumärke Beach House Company
Färg Grå
Material Bomull

Beach House Company

Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.