Zebra Collection Skanör Gavel 180cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Zebra Collection

Zebra Collection Skanör Gavel 180cm


3 999 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ribborna i Skanör sänggavel ger dig en kustnära känsla, och ribbor är ett återkommande designelement i flera utav Zebra Collections sovrumsmöbler. Skanör sänggavel har en anspråkslös men mycket vacker design, och kommer i den vitaste vit vilket gör den till en tidlös sänggavel.

 

OBS: Gaveln är något bredare än sängen. Anledningen är både att då man bäddar sin säng med fluffiga täcken och sköna påslakan upplevs sänggaveln ibland lite smalare om den har samma bredd som sängen. Skanör 120 är alltså anpassad för en 120cm bred säng men gaveln är i sig själv 134cm bred.

 

Material: Vitmålad MDF

(HxBxD): 132.5 x 194 x 4 cm

 

Sänggaveln är utformad så att den kan stå direkt på golvet och vi rekomenderar att gaveln ej monteras på sängramen då den är ganska tung.

 

Det finns ett tryckfel i bruksanvisningen som säger att vagnsbultar/beslag medföljer vid köp av sänggaveln, detta stämmer inte.

Storlek 180 cm
Varumärke Zebra Collection
Material MDF (Medium Density Fibreboard)
Färg Vit
Zebra Collection

Zebra Collection

Zebra Collection fokuserar på möbler mot sovrummet och i deras sortiment kan du bland annat hitta sängbord, gavlar och byråer. Svensk design med fokus på trämöbler som enkelt ska kunna placeras i alla hem.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.