InBed Kontinentalsäng Nightvision 160 inkl. Slät Huvudgavel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-27%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Inbed Sweden

InBed Kontinentalsäng Nightvision 160 inkl. Slät Huvudgavel


12 495 kr

Rek pris: 16 995 kr

Fasthet?

Hur vet jag vilken fasthet jag ska välja på min säng?

Fastheten bestäms av fjädersystemet i sängen. På en kontinentalsäng sitter fjädersystemet i den vändbara madrassen, alltså mittendelen av sängen. På en ramsäng och en ställbar säng sitter fjädersystemet i resårmadrassen. Ju tjockare fjädrar, samt ju hårdare man har skruvat åt fjädrarna, desto fastare blir sängen.

Vill man generalisera lite, kan man säga att ju tyngre man är, och ju äldre man blir, desto fastare säng föredrar man. Väger du under 80 kg ska du generellt sett ha en Medium fasthet på din säng. Väger du över 80 kg ska du ha en säng med Fast fasthet.

Man ska även beakta hur du sover i din säng. Sover du på rygg eller sida kan du behöva ha en lite mjukare säng för att du ska sjunka ner ordentligt med skuldror och rumpa, och på så sätt få avlastning och stöd för din rygg. Om du sover på mage behöver du ha en fastare säng för att inte sjunka ner för mycket med bröstet och därmed få ont i nacke och svank.

Slutligen ska du tänka på vad du har för säng i nuläget. Har du i nuläget problem med en ömmande svank och nacke kan detta vara tecken på att du har en för hård säng. Samma sak åt andra hållet; känner du att du i nuläget sjunker ner för mycket i sängen och på grund av detta får ont i höfter och ovandelen i ryggen bör du satsa på en något fastare säng än vad du har i nuläget.

Men kom ihåg, det är du som bestämmer vad som känns bäst för dig.

På kontinentalsängar finns det oftast tre olika fastheter:

Fast/Fast, Fast/Medium och Medium/Medium.

Fast/Fast innebär att båda sidorna är fasta, Fast/Medium innebär att ena sidan av sängen är fast och den andra är Medium, och Medium/Medium innebär att båda sidorna av sängen är Medium.

Fast/Medium är till för de sängar där två personer som önskar två olika fastheter ska sova.

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-4 veckor

  • Svensktillverkat sängpaket från InBed Sweden 

  • Bäddmadrass med polyeterkärna

  • Inklusive slät huvudgavel & nackkuddar

  • Pocketfjädrar i mellanmadrassen

  • Stabil träram av norrländsk furu
Varumärke Inbed Sweden
Storlek 160 x 200 cm
Höjd 65cm inkl. bäddmadrass & sängben
Färg Beige, Grå, Ljusgrå, Mörkgrå, Svart
Modell Kontinentalsäng
Bäddmadrass InBed Basic: 10cm tjock i polyeter
Mellanmadrass 13cm ozonad pocketfjädring
Sängbotten 12cm bonellfjädring & 11cm hög träram av svenskt furu
Ben 13cm champagne ben i metall
Sängklädsel Skumlaminerat möbeltyg
Vad ingår Bäddmadrass, sängben och huvudgavel ingår.
Garanti 25 år mot ram- & fjäderbrott

 

Nightvision är ett komplett sängpaket från InBed Sweden. Kontinentalsängen erbjuder en mjukare komfort och tillsammans med de 13 cm höga champagneben i metall, och den släta huvudgaveln, skapar sängen en elegant och stilren känsla i hemmet. InBed tillverkar alla sina sängar i Köping där hantverkare, med mångårig erfarenhet av sängtillverkning, ser till att din säng blir stilfull, bekväm och kvalitativ. 

 

Inbed Sweden erbjuder 25 års garanti vid fjäder- och rambrott, de använder endast återvinningsbara material och ÖKO-tex märkta textiler samt jeanstyger av ekologisk bomull märkta med EU-blomman. Med Nightvision får du även en stabil träram med robusta ribbor av norrländsk furu.


Bäddmadrass – Komfortabel & stabil polyeterkärna

Med Nightvision följer det en 10 cm hög bäddmadrass som är kuvertsydd, pikerad och har en polyeterkärna som har en därför en fastare yta. 

 

Mellanmadrass – Följsam pocketfjädring

Mellanmadrassen är uppbyggd av 13 cm ozonad pocketfjädring som anpassar sig efter kroppens former vid olika sovställningar. Varje fjäder ligger innesluten i påsar av slitstarkt tyg som låter fjädrarna arbeta individuellt. Madrassen är även stoppad med microfeltfibervadd och kallskum. På madrassens sida sitter en smidig ficka där du kan förvara till exempel mobilen och andra små föremål.

 

Sängbotten – Robust träram & klassisk bonellfjädring

Nightvision sängens sängbotten består av en robust, 11 cm hög träram gjord i norrländsk furu. Detta kombineras med en 12 cm hög klassisk bonellfjädring och tillsammans skapar de en stabil kontinentalsäng.

 

Huvudgavel – Stilfull, quiltad gavel

Med Nightvision följer en huvudgavel som har en stilren, slät yta. Gaveln är gjord i ett skumlaminerat möbeltyg vilket sängen även är klädd i. Huvudgaveln är 125 cm hög, exkl benen, och ställs fristående mellan vägg och säng. Gaveln kommer med likadana champagneben som sängen har. Du får även två stycken nackkuddar när du köper detta sängpaket.

 

Montering – Enkel

Nightvision monteras enkelt genom att du själv skruvar fast benen och lägger alla madrasser på plats. Inga verktyg krävs för montering av denna säng.


Alla Inbed Sweden sängar är specialtillverkade efter dina anvisningar vilket innebär att vi ej erbjuder öppet köp. Ångrar du dig och önskar att avbryta din beställning måste du göra detta inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning. För mer information, kontakta vår kundtjänst eller läs våra allmänna villkor.

InBed Sweden

InBed Sweden

InBed Sweden tillverkar designade sängar i högsta kvalitet och med den senaste tekniken. Ambitionen är att skapa sängar som blir till en exklusiv möbel som förenar funktion, färg och form i sovrummet. InBed vet att en god sömn är grunden för att få ut det bästa av livet. Den möjligheten vill vi ge alla våra kunder.

Leveranstid 2-4 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.