Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Loftsäng

Loftsängen är en relativt enkel men enligt de som bor trångt en genialisk uppfinning. Varför ta upp en stor del av rummet med en säng som man ändå bara ska ligga i? Med en hög säng utnyttjar du det vertikala utrymmet maximalt. På den fria golvytan under sängen kan du till exempel ställa ett skrivbord och inreda för ett kontor. Ett annat alternativ är att använda utrymmet till förvaring – inred till exempel med garderober och byråer som förvarar dina kläder nära till hands.

Prisvärd loftsäng från Sleepo

En loftsäng är en relativt enkel men enligt de som bor trångt en genialisk uppfinning. Varför ta upp en stor del av rummet med en säng som man ändå bara ska ligga i? Med en hög säng utnyttjar du det vertikala utrymmet maximalt. På den fria golvytan under sängen kan du till exempel ställa ett skrivbord och inreda för ett kontor. Ett annat alternativ är att använda utrymmet till förvaring – inred till exempel med garderober och byråer som förvarar dina kläder nära till hands. Kanske finns det plats för en bokhylla som håller ordning på favoritböckerna. Med en skön fåtölj och läslampa intill får du samtidigt en trevlig sittplats där lektyren kan avnjutas. Den som bor i en liten lägenhet råkar lätt ut för att besökare använder sängen som soffa, men med en loftsäng undviker du detta. Ställer du en soffa eller några sköna sittpuffar under loftsängen så får dina gäster en bekväm och mysig sittplats samtidigt som du får ha din sovplats i fred.

Spara plats med en loftsäng

En loftsäng är ett utmärkt sängalternativ för att spara plats i sommarstugan eller gäststugan, där de materiella väsentligheterna ofta måste komprimeras på några få kvadratmeter. Loftsängar är också särskilt populära i barnkammare. De frigör inte bara golvutrymme som behövs till lek, utan de flesta barn älskar också att sova i en säng som man får klättra upp till. Det är nästan lika spännande som att sova i en trädkoja. Med förhängen kring sängen, eller ett sängtält, förvandlas utrymmet under sängen till en perfekt myshörna. Inred med kuddar, gosedjur och lampor och du får en plats som är idealisk för sagoläsning eller bara för att kunna vara ifred en stund. Säkert kan utrymmet förvandlas till mycket annat i ett barns fantasi – till exempel till ett häftigt sjörövarskepp eller ett alldeles eget hus att bjuda in gäster till. 

Loftsäng som passar dina behov

Hos oss hittar du loftsängar av god kvalitet från flera olika tillverkare och i flera olika modeller – vi har loftsäng som passar dina behov, oavsett om sängen ska stå i en sommarstuga, singellya eller barnrum. Sängarna vi säljer är gjorda av gedigna och tåliga material och är stabilt konstruerade för att hålla länge. I en loftsäng sover du garanterat tryggt hela natten. Välj mellan olika höjd på loftsängen, de lägre sängarna passar bra för mindre barn medan lite äldre barn och vuxna sover gott och säkert även i en lite högre säng. De högre sängarna lämnar förstås större utrymme under sängen vilket ger fler valmöjligheter gällande inredningen. Flera av modellerna har inbyggda bord och bänkar som gör det ännu enklare för dig att inreda.

Om du har några frågor om våra loftsängar, familjesängar eller andra våningssängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;