icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sandy Fåtölj Med Fotpall Ljusgrön har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Sandy Fåtölj Med Fotpall Ljusgrön


3 795 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Finns även som:
Mer från: Fåtöljer RGE

Sandy fåtölj med fotpall är en stilren och snygg möbel i skandinavisk design som passar perfekt för dig som vill sitta bekvämt framför tvn eller i något mysigt hörn och läsa en bra bok. Fåtöljen har fina detaljer som ger ett lyxigt intryck, svarta massiva träben och knappar i ryggen och på sitsen.

Fåtöljen finns även i andra färger:
Mörkgrå hittar du här
Turkos hittar du här


Material
Tyg: 80 % polyester/ 20% hampa
Stomme: Böjträ av Eukalyptus
Benen: Massivt gummiträ
Skum för ryggen: 24kg/m3
Skum för sitsen: 30kg/m3


Storlek


Fåtölj:
Höjd: 100cm
Bredd:75cm
Djup: 83cm

Fotpall:
Bredd: 65cm
Höjd: 42cm

Varumärke RGE
Färg Grön

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.