Day Home Drum Sittpuff Agath har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

DAY Home

Day Home Drum Sittpuff Agath


1 759 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Drum, i färgen Agath, är en underbar sammetspuff från Day Home. Puffen efterliknar en trumma därav namnet Drum. Perfekt som en extra sittplats, Drum fungerar även som ett nätt sidobord - placera bara en bricka ovanpå pallen och sedan kan du använda den som ett snyggt litet bord. Puffen är även den perfekta vännen till palllen Bongo - som ser fantastiska ut tillsammans. 


Drum har en stilren, rund form i björkträ som är helt klädd i sammet. Puffen är den perfekta färgklicken i varje interiör och fångar lätt uppmärksamhet.  

Varumärke DAY Home
Storlek Höjd: 42 cm, Topp (Ø): 43 cm Bas (Ø): 35.5 cm
Stomme Björk
Färg Turkos
Material Sammet

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, kuddar och bruksföremål men även möbler och belysning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bl a Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.