icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Reva Home Påslakan Crisp White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RevaHome

Reva Home Påslakan Crisp White


1 600 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Påslakan Reva Home

REVA HOME är en nytänkare inom sängkläder och sovrum. Dess printade underlakan och örngott matchar du med snygga enfärgade påslakan och skapar på så sätt en ny dynamik i din bäddning.

Påslakanet är tillverkad i 100% ekologisk bomull. Dekorativa band knyts ihop vid påslakanets öppning som en snygg och praktisk detalj. Levereras i en fin och praktisk tygpåse.

Tvättas i 60°

Finns i måtten: 150x210cm & 220x220cm.

Material Ekologisk bomullspercal
Varumärke RevaHome
Färg Vit
Material 100% ekologisk bomull

RevaHome

RevaHome - Great in bed. I sensuella färger gör RevaHome sängkläder av ekologisk trådtät och lyxig bomullsperkal. Detaljnoggrannhet, skräddarkunskap och tusenårig tryckteknik med träblock gör kollektionen helt unik.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.