icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Beach House Påslakan Band Rose 220x220 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på alla* sängkläder!
Gäller t.o.m 14 okt.
*Gäller ej Mille Notti och Lexington

Beach House Company

Beach House Påslakan Band Rose 220x220


1 434 kr

Rek pris: 2 049 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Svenska Beach House tillverkar sängkläder i den mjukaste, skönaste singeljersey du kan tänka dig! Alla påslakan, örngott och underlakan är av hög kvalitet, och du kan mixa och matcha som du vill bland de olika modellerna.


Singeljerseyn har superb formstabilitet och färgbeständighet och klarar många tvättar. Det är samma tyg t-shirts ofta är tillverkade av

Storlek Dubbel
Material Bomull
Varumärke Beach House Company
Färg Rosa
Material 100% bomull
Tvättråd Maskintvätt 40° C

Den sköna Beach House-designen är inspirerad av den kustnära, kaliforniska livsstilen.


Alla Beach House sängkläder har det högsta betyget av Öko-tex certifiering - Klass 1. 

Detta innebär tillverkning är helt utan farliga kemikalier. 

 

Örngott medföljer ej men kan köpas som tillval. 

Beach House Company

Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.