Mille Notti Poema Påslakan Jersey Vit 220x220cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-50%
Mille Notti

Mille Notti Poema Påslakan Jersey Vit 220x220cm


848 kr

Rek pris: 1 695 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Poema är ett ljuvligt påslakan från Mille Notti, i en stilren vit ton. Påslakanet är tillverkat i en underbar Jerseykvalitet och matchande örngott i samma textil finns att köpa separat. Mille Nottis Jersey är en finkammad bomullstrikå som upplevs som ljuvligt mjuk och följsam, samtidigt som den skapar ett modernt och ungdomligt intryck. Klä din säng i Poema för en superfin look och en oerhört bekväm känsla!


Poema finns för både enkel och dubbeltäcke.


Var god notera att örngott medföljer ej. 

Storlek 220 x 220 cm
Material Jersey
Varumärke Mille Notti
Färg Vit
Storlek 220 x 220 cm
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.