icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Lexington Holiday Mohairpläd White/Gray har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Lexington

Lexington Holiday Mohairpläd White/Gray


898 kr

Rek pris: 1 795 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Denna pläd från Lexington's Holiday Collection 2018, uppvisar imponerande hantverk och kvalité! Pläden är sydd i en mix av 28% alpaca ull, 28% mohair, 24% ull och 20% polyester. Pläden värmer härligt och passar perfekt för de där mysiga vinterkvällarna. Rutmönstret har en klassik känsla med en modern touch. Denna pläd blir ett fantastiskt tillskott till ditt hem.


Mått: 170 x 130 cm.

Varumärke Lexington
Färg Vit
Material Polyester, Ull
Lexington

Lexington

Lexington Company är ett livsstilsvarumärke inom heminredning som hämtar inspiration ur den klassiska New England-stilen. Kollektionerna följer den amerikanska traditionen av förstklassigt hantverk och erbjuder premiumprodukter i hög kvalitet. Med känsla för exklusiva detaljer, rika texturer och ikonisk formgivning är kollektionerna helt unika i sitt slag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.