icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Våffelfilt Ekologisk Bomull, Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rätt Start

Rätt Start Våffelfilt Ekologisk Bomull, Grå


299 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Mjuk och gosig filt för de minsta. Rätt Starts våffelfilt är en reko barnfilt med maximal hänsyn till bådepersonmiljö och natur i ett vackert paket! Den våfflade stickningen gör att de ventilerar väl! Använd den i spjälsängen, barnvagnen eller varsomhelst en mysig filt behövs. Rätt Starts filtar är i ekologisk bomull är både vackra och mjuka. 


Dessa underbara våffelfiltar är vävda av 100% GOTS-certifierat bomullsgarn, som alla Rätt Starts bäddprodukter är de certifierade i personmiljöstandarden Öko-Tex (Oeko-Tex) STANDARD 100, klass 1 Baby. 

 

Storlek: 75x100cm


Varumärke Rätt Start
Färg Grå

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.