icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Påslakanset Vagn/Vagga ECO, grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rätt Start

Rätt Start Påslakanset Vagn/Vagga ECO, grå


299 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Påslakanset från Rätt Start som passar till Vagn/Vagga.

Bäddutrustning som är tillverkad i 100% ÖKO-tex miljöcertifierad bomull. Alla material och färgämnen i produkten är godkända enligt Sveriges och EUs normer.

Specifikationer

- Färg: Grå

- Material: 100% ECO Bomull

- Mått: Passar Vagn/Vagga Täcke (70x80cm) + Örngott (28x35)

- Tvättråd: 60°

- Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener. 

Varumärke Rätt Start
Storlek Vagn & Vagga
Färg Grå

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.