icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Påslakanset Juniorsäng, Smal Rand har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Rätt Start

Rätt Start Påslakanset Juniorsäng, Smal Rand


290 kr

Rek pris: 599 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Påslakanset från Rätt Start som passar till Junior/Vuxensäng. Påslakansetet är vit med smal rand.

Bäddutrustning som är tillverkad i 100% ÖKO-tex miljöcertifierad bomull. Alla material och färgämnen i produkten är godkända enligt Sveriges och EUs normer.

Specifikationer

- Färg: Vit/Smal rand

- Material: 100% Bomull

- Mått: Enkeltäcke (150x210 cm) + Örngott (50x60cm)

- Tvättråd: 60°

- Öko-Tex STANDARD 100, klass 1 Baby. Det garanterar att produkten inte innehåller några giftiga ämnen eller allergener. 

Varumärke Rätt Start
Storlek Junior
Färg Vit, Mönstrat
Rätt Start

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.