icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Påslakanset ECO för Vagn Beskow Röd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rätt Start

Rätt Start Påslakanset ECO för Vagn Beskow Röd


249 kr
Rätt Start Påslakanset ECO för Vagn Beskow Röd is available for purchase in increments of 1
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Bäddutrustning som är tillverkad i 100% ekologisk bomull, som även är Öko-tex certifierad i Klass 1 Babyl. Alla material och färgämnen i produkten är godkända enligt Sveriges och EUs normer.

 

Storlek påslakan: 70 x 80 cm

Storlek örngott: 28 x 35 cm 

Material: 100% Ekologiskt bomull Öko-texcertifierad

Tvättas i 60°

Torktumla: Ok

 

 

Varumärke Rätt Start
Storlek Vagn & Vagga
Färg Röd

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.