icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Rätt Start Madrass Basic 60x120x8cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Rätt Start

Rätt Start Madrass Basic 60x120x8cm


399 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Rätt start Bacis är en klimatmadrass för spjälsäng. Testad och godkänd enligt babystandarden ÖKO-TEX KLASS I BABY, garanterat fri från gifter och andra skadliga ämnen samt allergisäker. Det är en tyckfördelande och stabil madrass, nu med 30% fastare kärna! Både yttertyg och kärna är speciellt utvalda för sin andningsfunktion vilket ger både säkrare sovstunder och skönare sovklimat.

 

Storlek: 60 x 120 x 8 cm

Material: Bomull- polyester tyg, Polyester stoppning

Varumärke Rätt Start
Tvättråd 60 grader
Färg Vit
Rätt Start

Rätt Start

Rätt Start är en svensk producent av barn- och babyprodukter. Rätt Start har massor av fina babyprodukter, leksaker, sängkläder och barnserviser bl.a. med Elsa Beskow, Lilla Spöket Laban, Lilla Anna, Tummen, Mumintrollen, Miffy och Pingu.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.